פרטי הקורס:
- 5 מפגשים מרתקים: 3 פרונטליים ו-2 בזום
- תאריכים: 18.11.2024 – 16.12.2024, בימי שני
- כולל סיור מעשי במחלבת תנובה תל יוסף להדגמת יישומי AI במפעל
- מגוון נושאים: מתעשייה 4.0 ו-5.0 ועד ניהול שרשרת אספקה דיגיטלית, אחזקה מבוססת נתונים, וחדשנות במוצרי מזון
הקורס מציע:
- כלים מעשיים להובלת שינוי בתעשיית המזון
- תובנות מ-5 שנות ניסיון בבשלות דיגיטלית
- הרצאות ממומחים מובילים בתחום
- שיתופי הצלחה וכישלון מתעשייני מזון מנוסים
- דיון ברפורמות רגולטוריות עדכניות והשפעתן על התעשייה
- מבט לעתיד הקיימות והחדשנות בתעשיית המזון
הצטרפו אלינו והפכו למובילי השינוי בתעשיית המזון של המחר!
מחיר: 2,800 ₪ + מע"מ לחברי איגוד יצרני המזון, 3,800 ₪ + מע"מ לאחרים